



Descriere detaliată a produsului
ŽIVÉ KULTÚRY PRE JOGURTOVÝ "KVÁSOK" BEZLEPKOVÝ 1 g (2 fľaštičky) - VIVO
PRÍSADY
Maltodextrín, lyofilizované bakteriálne kmene: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis.
POPIS: __________
VIVO JOGGURT kváskový štartér – to sú živé bakteriálne kultúry na prípravu prírodného probiotického jogurtu doma. Domáci JOGGURT sa vyznačuje najvyššou sviežosťou a vynikajúcou chuťou a hlavne bakteriálnymi kultúrami s vysokou aktivitou. Domáci JOGGURT pripravený podľa návodu neobsahuje žiadne zbytočné prísady ako: sušené MLIEKO, cukor, zahusťovadlá, farbivá alebo zvýrazňovače chuti. Prípravou doma máme záruku prirodzenosti produktu. Všetko, čo potrebujete, aby ste to urobili, je oceľový hrniec alebo nádoba. Najlepšie funguje s 3,2% alebo plnotučným MLIEKOM.
Injekčné liekovky s hmotnosťou 0,5 g.
METÓDA
Priveďte 1-3l pasterizovaného MLIEKA do varu a ochlaďte na +37 až +43°C. Pridajte obsah injekčnej liekovky do MLIEKA a dôkladne premiešajte. Misku dôkladne prikryte mliekom, prikryte ju prikrývkou a nechajte ju na teplom mieste asi 8-10 hodín. Po uplynutí tejto doby vložte misku do chladničky a počkajte niekoľko hodín - JOGGURT ďalej zhustne. Konzumujte ho až 7 dní. MLIEKO môžete naočkovať výsledným jogurtom ešte 2-3 krát pomocou 4 veľkých polievkových lyžíc jogurtu na 2 litre MLIEKA.
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 g
Energetická hodnota - 242 kJ / 58 kcal
Tuk - 2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny - 1,4 g
Sacharidy - 5,9 g
z toho cukry - 5,6 g
Bielkoviny - 4 g
Soľ - 0,13 g
ODPORÚČANÉ PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte medzi +2 a +8 ° C.
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!