VAKU LISTOVÁ FÓLIA V RUKÁVE NA VÁKUOVÉ BALENIE
30x600 cm - 1 ks.
(šírka 30 cm, dĺžka 6 metrov)
Vyrobené z dvojvrstvovej, vrúbkovanej polyamid-polyetylénovej (PA / PE) fólie s hrúbkou 100 mikrometrov.
Používa sa na vákuové balenie a skladovanie (aj mrazenie): mäsa, údenín, syrov, rýb, zeleniny, ovocia, húb, korenín, byliniek a mnohých iných produktov nielen potravín.
Ideálne pre domáce aj profesionálne použitie.
Navrhnuté pre vákuové zváračky série Zepter Vacsy
Výhody vákuového balenia produktov:
- predĺženie trvanlivosti (až 5-krát);
- ochrana pred škodlivými účinkami vzduchu, vlhkosti, baktérií a plesní;
- zachovanie farby, chuti a vône;
- ochrana pred vysychaním vlhkých výrobkov;
- ochrana proti zhlukovaniu suchých produktov;
- ochrana produktov bohatých na tuky a oleje pred žltnutím;
- schopnosť rýchlo marinovať mäso a ryby;
- výrazné zníženie strát spojených s likvidáciou produktov podliehajúcich skaze;
- nižšie náklady na skladovanie – rôzne druhy produktov môžete skladovať spolu, bez rizika prenikania pachov;
- úspora miesta v batožine počas výletov.
PREČO SÚ VAKU VYPALOVANÉ RUKÁVY NAJLEPŠOU VOĽBOU?
- materiál najvyššej kvality CAST s certifikátmi pre styk s potravinami;
- rebrovaná štruktúra v tvare diamantu s mikrokanálikami;
- vysoká pružnosť a mechanická pevnosť;
- švy na ľavej a pravej strane sú pripravené, stačí zahriať spodok, aby ste vytvorili tašku;
- veľmi dobrá bariéra pre arómy;
- hladká strana pre efektívnu prezentáciu produktu;
- po zabalení úplne priľne k produktu a šetrí miesto v chladničke;
- dodávané vo fóliovom obale, ktorý chráni pred vonkajšími vplyvmi.
Odstrihnete si len dĺžku, ktorú potrebujete!
TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
- kontakt s potravinami: ÁNO
- jednostranne vrúbkované;
- druh balenia: fólia;
- teplotný rozsah: - 20 ° C / + 70 ° C
- odolnosť pri vysokých teplotách: 70 °C max. 2 h, 100 °C max. 15 min.